9.20.2015

Agen Tudung Sekolah Lycra


Assalamualaikum..

Memandangkan sekarang ini sudah memasuki fasa ke 3 untuk tahun 2015, persediaan penjualan tudung bagi keperluan sesi persekolahan 2016 sudah bermula.

Pihak Koleksi Heqmah telah membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat. Tudung sekolah merupakan tudung keperluan yang mempunyai permintaan sangat tinggi pada bulan November sehingga Januari. Pada tahun lepas salah seorang agen kami mampu membuat jualan sebanyak 500 helai dalam masa sebulan sahaja. Persediaan pun dah lewat iaitu pada akhir bulan november.

Jadi pada tahun ini pihak Koleksi Heqmah membuat persediaan lebih awal bagi membantu lebih ramai agen membuat jualan dengan lebih banyak.

Pihak kami telah sediakan pakej istimewa untuk agen sedia ada dan juga agen baru.


PAKEJ AGEN TUDUNG SEKOLAH

1. 20 Keping Gambar Profesional yang mempunyai watermark bisnes agen sendiri ( Bernilai RM200)

2. Sehelai Tudung Saiz S termasuk kos pos (Bernilai RM20)


Untuk Mendaftar Agen, Anda cuma perlu bayar RM 30 sahaja (Harga Kos RM220)


Apa yang menarik, pihak Koleksi heqmah juga menawarkan tudung sekolah lycra dengan tag bisnes agen atau pemborong dengan minimum order 1000 helai tudung pelbagai saiz.


Sampel Tudung disertakan untuk pakej Agen bagi memastikan Agen mengenali produk secara lengkap dari segi jenis material dan kualiti jahitan.

Manakala gambar profesional pula disedikan bagi memudahkan agen membuat jualan.

Pihak kami juga akan memberi tunjuk ajar bagaimana cara-cara membuat jualan sama ada secara terus atau melui pemasaran online.Jadi, Kepada yang berminat boleh hubungi Puan Fadzilah di talian 019 259 3293 (call/whatsapp/sms)
Permohonan Agen juga boleh dipohon dengan menghantarkan emel ke tufadz@gmail.com
No comments:

Post a Comment