11.02.2013

Tips Kontrak Tudung Tadika

Pelajar tadika juga merupakan sasaran pelanggan yang tepat untuk tudung seragam. Untuk pengetahuan bersama, proses untuk mendapatkan kontrak tudung tadika adalah jauh lebih mudah berbanding mendapatkan  kontrak untuk tudung sekolah

Biasa tadika mempunyai minimum pelajar 30 orang, jadi untuk mendapatkan kontrak yang banyak kita perlu tawarkan khidmat kepada banyak tadika. Misalnya kita mensasarkan sebanyak 3000 helai tudung tadika untuk dibekalkan, jadi kita perlu mendapatkan kontrak dari 100 buah tadika. 

Kita tidak perlu mempunyai suara di dalam mesyuarat khas PIBG, cuma perlu menghantar sebutharga kepada pemilik tadika berkenaan. Cara paling mudah ialah dengan menawarkan khidmat bekalan tudung kepada pemilik tadika di mana anak kita belajar. 

Biasanya kontrak tudung tadika ini berulang setiap tahun. Untuk menambahkan jualan, jalinkan kerjasama menjual tudung kanak-kanak dengan pemilik tadika berkenaan contohnya pada hari karnival usahawan cilik tadika berkenaan.

Contoh Tudung Tadika ( adik comel pakai ) yang kami bekalkan kepada Tadika i-kids Sri Gombakp/s : Jika anda merupakan pemilik tadika atau mempunyai pelanggan sasaran untuk tudung tadika ini boleh hubungi saya di talian 019 259 3293