10.27.2013

Tudung Sekolah - Siri 1

Tudung sekolah adalah keperluan asas, bukan lagi kehendak. Cuma keperluan ini didatangkan dengan pelbagai pilihan sama ada menggunakan material jenis jersey,lycra atau koshibo. Saya memilih material lycra berawning lembut sebagai fokus untuk jualan tudung sekolah. Sasaran pasaran adalah murid sekolah rendah di mana saya memang fokus kepada saiz ss sahaja dengan saiz muka 8 inci dan labuh bahagian depan 13 inci setengah. Biasanya untuk kanak-kanak saiz biasa, sesuai bagi anak-anak berumur 4 tahun sehingga umur 10 tahun.
Memandangkan sudah 3 tahun saya menjual tudung sekolah jenis lycra ini secara konsisten, saya membuka peluang kepada mereka yang berminat untuk sama-sama menjana pendapatan. Menjual tudung sekolah ini semudah ABC, pasti tiada stok lapuk. Tidak mengapa kita mendapat untung kecil jika permintaan sangat tinggi. Tudung ini sangat murah, RM12 sahaja setiap helai. Margin keuntungan adalah di antara 25% hingga 60 % bergantung kepada pakej yang anda daftarkan. Bagi pakej stokis dan sub-stokis ia terhad bagi setiap negeri dan daerah namun Pakej Agen dan Agen dropship bilangannya tidak terhad.

Berikut saya senaraikan pakej-pakej yang terlibat :

1. Pakej Stokis - keuntungan adalah 60%
    Stokis perlu membuat pesanan sebanyak 400 helai tudung sekolah jenis tersebut.

2. Pakej Sub-Stokis -  keuntungan adalah 50%
    Sub-Stokis perlu membuat pesanan sebanyak 200 helai tudung sekolah jenis tersebut.

3. Pakej Agen -  keuntungan adalah 40%
    Agen perlu membuat pesanan sebanyak 20 helai tudung sekolah jenis tersebut.

4. Pakej Tanpa Modal- Tiada Modal diperlukan, keuntungan adalah 20% . Agen tidak perlu bungkus dan tidak perlu menghantar barang. Agen cuma perlu promosikan produk dan menerima bayaran daripada pelanggan.

Kepada mereka yang berminat dengan pakej yang saya tawarkan ini boleh hubungi saya di talian 019 259 3293 dengan kadar segera kerana peluang ini sangat terhad.